servicii

proiectare

Proiectarea spaţiilor verzi, este disciplina de interferenţă, ridicată la rangul de artă şi ştiinţă, ce se ocupă cu proiectarea şi amenajarea sistemului de spaţii verzi,

A amenaja un spaţiu verde nu înseamnă a umple spaţiile goale dintre clădiri cu „pietre, iarbă, flori şi copaci” ci înseamnă a organiza, a armoniza şi a disciplina formele vegetale, cromatica dinamică a florilor şi frunzelor, mobilitatea apei, contrastul textural al suprafeţelor şi relieful cu diferite construcţii sau dotări.

amenajare

Indiferent dacă visați la o grădină rezidențială primitoare, o oază de liniște în mediul de afaceri sau un spațiu verde vibrant pentru comunitatea dvs., suntem aici pentru a vă transforma visurile într-o realitate înfloritoare.

De la selecția meticuloasă a plantelor și materialelor potrivite, până la crearea de amenajamente peisagistice impresionante și instalarea sistemelor de iluminat spectaculoase, ne angajăm să punem în valoare fiecare detaliu. Cu pasiunea și expertiza noastră, facem din fiecare spațiu verde un loc de inspirație și bucurie.

Împreună, creăm peisaje care vor trăi multă vreme în inimile și amintirile dumneavoastră. Vă invităm să începem împreună această călătorie captivantă în lumea frumuseții naturii.

ÎntreȚinere spații verzi

Pe lângă serviciile noastre de design și amenajare inițială, oferim și servicii complete de întreținere și îngrijire a spațiilor verzi.

Echipa noastră de specialiști dedicați este aici pentru a vă ajuta să mențineți aspectul impecabil al grădinii dumneavoastră de-a lungul fiecărui sezon. 

Cu o grijă meticuloasă și experiență vastă, ne asigurăm că fiecare detaliu este gestionat cu atenție, de la tăierea corectă a ierbii și îngrijirea plantelor la combaterea eficientă a buruienilor și multe altele.

Fiecare spațiu verde merită să strălucească în toată splendoarea sa, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să păstrați frumusețea sa naturală și vitalitatea sa înfloritoare. Încredințați-ne grădina dumneavoastră, iar noi ne vom asigura că va rămâne mereu un loc de bucurie și relaxare.

Scroll to Top